SİVAS / MERKEZ - Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Yeni gün anlamına gelen ve insanın doğa ile bütünleşmesini en güzel biçimde simgeleyen nevruzun ükemize bahar,tazelik,mutluluk getirmesi dileğiyle...

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'ni Kutlama ve Şehitleri Anma gününü sebebiyle okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında  öğrencilerimiz  ve öğretmenlerimizle hazırladığımız törenimiz.  Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

"Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı;

Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı."

Mrt

Okulumuz öğrenci ve personellerinin tamamıyla tahliye tatbikatı gerçekleştirildi afet yönetimi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Sivas ili Milletvekilimiz Sayın Rukiye Toy Hanımefendi ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ettiler. Sınıflarımız atölyelerimiz ve çikolata markası Çıkolis' in üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.