T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hakkımızda

Uygulama otelimiz, gençlerin güleryüzlü hizmetini ve üstün hizmet kalitemizi birleştirerek sizleri Sivas´ta evinizde hissettirecek 5 yıldızlı konaklama imkanı sunmaktadır.

Sivas´ta bir ilk olma özelliği taşıyan Sultanşehir Uygulama Oteli Milli Eğitim Bakanliği bünyesinde turizm ve otelcilik eğitimi gören öğrencilerin uzman personel eşliginde pratik egitimlerini geliştirmeyi amaç edinmiştir. Bu amacı gerçekleştirirken misafirlerimizin kaliteli bir hizmet almasını da saglamaktadır. Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde; Nitelikli, alanı ile ilgili bilgi beceri ve deneyime sahip, en az bir yabanci dil bilen, turizm Sektörü'nün ihtiyaci olan ara elaman yetiştirmektir. Ayrıca alanı ile ilgili Yüksek Öğretim programlarına ögrenci hazırlamaktır...

 

Kalitesi ve güler yüzünden ödün vermeyen, eğitimli, seçkin ve genç kadrosu ile turizm sektöründe yeni bir anlayışı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Yeni ve dinamik konaklama tesisi olan Sivas Sultanşehir Uygulama Oteli seçkin müşteri portföyüne kaliteli, birebir ve güvenilir bir hizmet sunmayı temel ilke olarak benimsemiştir.

 

Milli Egitim Bakanliği Mesleki ve Teknik Eğitim  Öğretimi Genel Müdürlüğü, Turizm Sektörünün ihtiyacı olan nitelikli personeli sektöre tam hazır olarak sunabilmek amacıyla Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri bünyesinde Uygulama Otelleri oluşturmuştur. Uygulama Otelleriyle; okullarımızda verilen teorik turizm eğitiminin, oluşturulan gerçek işyeri ortamında yüz yüze uygulamalı eğitim uygulamasıyla desteklenmesi amaçlanmıştır.

 

Bu amaçla Uygulama Otelimizde, Öğretmen ve Usta Öğreticilerimizle birlikte daha mesleğin başlangıç noktasında bulunan ögrencilerimiz hizmet vermektedir. Okulda ögrendiklerini büyük bir heyecan, güler yüz ve meslek sevgisiyle siz değerli misafirlerimizin karşısında uygulayan öğrencilerimiz sizden alacakları destek ve sevgiyle gelecekte ülkemizin birer turizm elçisi olacaklardır. Gözlerinin içi gülen, gözlerini sizden ayırmayan ve size kaliteli hizmet almanın tadını yaşatmayı hedefleyen ögrenci, usta öğretici ve ögretmenler olarak tüm misafirlerimizin bizim için aynı degeri taşıdığını ifade etmek isteriz.

 

Amacımız; Sizi, Sivas Sultanşehir Uygulama Otelimizde kalacağınız süre içerisinde evinizde gibi hissettirip, bizden ayrıldıktan sonra da evinizi sizlere özlettirmektir.

 

İşte bu duygu ve düşüncelerle size soruyoruz;

 

Huzurlu Bir Ortamda Eğitimin Bir Parçası Olmak ve Ekonomik Bir Konaklama Yapmak İstermisiniz?

 

Rezervasyon yaptırmak ve Detaylı bilgi almak için 0346 227 60 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.05.2016 - Güncelleme: 20.03.2024 21:15 - Görüntülenme: 8057
  Beğen | 21  kişi beğendi